Asistența Socială din Constanța oferă beneficiarilor Cantinei de ajutor social, în prag de Sărbători, alimente pentru o masă tradițională

Masa de Crăciun trebuie să fie îmbelșugată pentru toți românii, susține miercuri Primăria Constanța. Acesta este motivul pentru care municipalitatea, prin Direcția Generală de Asistență Socială, oferă beneficiarilor Cantinei de ajutor social, în prag de sărbători, alimente pentru o masă tradițională pe cinste. 

Cantina de ajutor social a pregătit pentru cele 210 persoane aflate în situații de dificultate – pensionari, persoane cu handicap, beneficiari ai ajutorului social – pachete speciale din care nu lipsesc mezelurile, carnea de porc și pui, brânzeturile, produsele de panificație, dulciurile și fructele. De asemenea, oamenii primesc și câte o porție aburindă de sarmale.

Cantina de ajutor social Constanța asigură prepararea și servirea hranei beneficiarilor aflați în situație de dificultate, în vederea prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții acestora.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *