Asistenta lui Vela, decorată de Iohannis pentru „rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională”. A vândut detergent și a lucrat de noapte într-o televiziune

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulți români. Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Sîia Cenușă. Gabriela a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.

Activitatea ei în MAI a fost remarcată, admirată și recompensată de ministru, de premier și de președinte de Ziua Națională, prin decret.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Asistenta lui Vela, decorată de Iohannis pentru „rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională”. A vândut detergent și a lucrat de noapte într-o televiziune

  • miercuri, 16 decembrie 2020 la 17:09
    Permalink

    Daca acest Gluga este comisar sef de politie nu poate linge suficient? Romania este sufocata de generali lingai-cotizanti din bani negri pana ajung pe functii ulterior sug Statul Roman de bani la maxim fiind un faliment pentru toata Romania! Nu este nici o problema ca la Posturi de Politie din comune cu mii de locuitori este cate un lucrator timp de 24h iar la orase la orele de varf cand se comit infractiuni este cate o patrula formata dintr-un politist si jandarm! D-le Presedinte al Romaniei avansati cat mai multi generali tip Gabita Oprea! Fara acesti generali Romania nu poate supravietui!
    Cati Generali avea Romania in timpul regimului Ceausescu? Cred ca sub zece dupa cum urmeaza: unul la militie, unul la securitate si vreo 6-7 la armata. Acum Romania are generali cu sutele aproape cat are NATO si SUA! Treziti-va din agonie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.