Asistații social din Constanța, scoși la muncă în folosul comunității

Săptămâna aceasta, angajații Serviciului Igienă Publică împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat în centrul Constanței, în cartierul Medeea, pe varianta Constanței și în stațiunea Mamaia. Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile.

„Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în Parcul Tăbăcărie, în Parcul de la Gară și în zona Tomis III, au tuns gardul viu pe bulevardele I.C. Brătianu și Al. Lăpușneanu, în timp ce în parcurile Tomis II, Casa de Cultură, Tăbăcărie, Dragoslave și „Oleg Danovski” s-au măturat aleile, s-au strâns și transportat resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi. În același timp, angajații Confort Urban au vopsit stâlpii metalici ai semafoarelor din mai multe zone ale orașului”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în alte zone din municipiul Constanța.

„Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei”, au adăugat cei de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *