Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și societatea de salubrizare a orașului, continuă acțiunile de curățenie a orașului, potrivit unui anunț de joi al municipalității. Astfel, persoanele asistate social de pe raza municipiului nostru, dar și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au igienizat taluzul din zona Porții 6 de acces în Portul Constanța și au reluat de astăzi salubrizarea în zona Porții 5. Asta după ce în urmă cu doar 2 săptămâni a fost derulată o acțiune similară.

CITEȘTE ȘI:

„Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele pe domeniul public să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp. Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții municipalității.

Pe de altă parte, echipele societății de salubrizare au igienizat, deratizat și dezinfectat platformele de deșeuri și au măturat străzile din cartierele Tomis I și Tomis II.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *