Spread the love

Ani la rând, organizația PNL din Cumpăna a fost ca inexistentă. Lipsa unei aderențe serioase la cauza liberală a facilitat instaurarea și consolidarea, timp de două decenii, în comuna din imediata apropiere a Constanței a unei administrații cu coc, care bate cu pumnul în masă atât în localitate, cât și în partid.

CITEȘTE ȘI:

Mariana Gâju își permite, în prezent, aproape orice în localitate, inclusiv situația hilaro-jenantă care se desfășoară în aceste zile: a pus la dispoziția fanilor un microbuz pe care îi plimbă în ritm continuu prin toată comuna ca să le arate… realizările.

Din hârtoapele inexistentei infrastructuri rutieră și pietonală din comună răsare o opoziție serioasă, pentru prima dată după atâția ani. Liberalii au ajuns, cu greu, la concluzia că Mariana Gâju ar trebui să își vadă de pensie și să-și cânte odele singură, în tihnă, așa că au înlesnit o organizație PNL cu chef de treabă.

Frâiele PNL Cumpăna au fost preluate de un tânăr antreprenor constănțean, George Tufă, care nu a stat prea mult pe gânduri și a concretizat un plan de guvernare locală și o listă de consilieri locali. Astăzi, vom prezenta lista celor care vor să schimbe direcția spre nicăieri a comunei. Evident, Tufă va fi candidatul organizației la primărie și deschide lista, fiind urmat de:

Nicolae Visiu – antreprenor

Gelu Racu – inginer, consilier local pe funcție din partea PNL

Marian Cocoș – maistru în energie

Gheorghe Onuc – rezervist MApN

Maria Daniela Țeican – manager de cont

Georgeta Vasile – cadru didactic

Mădălin Racu – inginer electro-mecanică navală

Cristina Mihaela Agapie – cadru didactic

Mihai Petcu Valeriu – artist

Otilia Topală – antreprenor

Florin Imoșanu – inginer expert, fost președinte PNL Cumpăna

Marius Didea – economist.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *