Spread the love

Arhiepiscopia Tomisului îndeamnă credincioșii să nu se teamă să meargă să doneze sânge pentru viața aproapelui, aflat în suferință.

„Bolile ne amenință,  dar să nu ne înspăimântăm peste măsură.  Prudența nu trebuie să fie confundată cu frica (. . . ) Legea creștină rămâne aceeași în orice împrejurare. Să ne apropiem de semenii noștri cu prudență, dar și cu acțiuni de dragoste. Semenii noștri au nevoie să trăiască!  Dăruind sânge semenilor noștri,  întreținem viața lor,  ne arătăm dragostea și arătăm și dragostea față de Dumnezeu. (…) Toți câți aveți posibilitatea și sunteți apți pentru donarea de sânge, să o faceți fără rezerve! Centrul de recoltare este dezinfectat,  să mergeți cu încredere! Să dăruim ca să dobândim de la Dumnezeu răsplată. Este o mare bucurie dacă putem ajuta pe semenii noștri”, au transmis, marți, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Din cauza epidemiei de coronavirus și a declarării stării de urgență în România, numărul donatorilor de sânge în cadrul CRTS Constanța a scăzut dramatic.

De interes:

Primăria Constanța a început dezinfectarea străzilor din municipiu

Dispoziție a prefectului: Mai multe instituții din Constanța își restrâng activitatea

Klaus Iohannis: „Am decretat STARE DE URGENȚĂ pentru 30 de zile pe întreg teritoriul României”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *