Arafat s-a vaccinat anti-COVID: „Este un gest de normalitate”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, s-a vaccinat luni. Luni, începând cu ora 12.00, a început administrarea vaccinul împotriva COVID-19 personalului din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență. Vaccinat a fost și șeful structurii, secretarul de stat dr. Raed Arafat. Ulterior, acesta a fost plasat pentru 15 minute în sala de supraveghere, procedură necesară pentru eventuale reacţii adverse imediate.

Aveţi mâna uşoară“, i-a spus Arafat persoanei care l-a vaccinat. Acesta și angajații DSU s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București.

După vaccinare Arafat a spus că „este un gest de normalitate”:

Este un gest de normalitate. Eu abia am așteptat să mă vaccinez. (…) Îndemnul meu este ca toți să înțeleagă că aceasta e speranța în acest moment (…) Îndemnul meu către toți e să nu asculte stirile nefondate despre vaccin”, a spus Arafat.

A patra tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech a ajuns în România cu aeronave pe aeroporturile din Otopeni, Cluj Napoca şi Timişoara. Tranșa constă în 150.150 doze de vaccin.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Arafat s-a vaccinat anti-COVID: „Este un gest de normalitate”

  • luni, 11 ianuarie 2021 la 10:40
    Permalink

    O filmare ar fi fost mai concludenta. Personal NU il cred

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *