Spread the love

Într-o perioadă în care accesul spectatorilor la actul artistic este limitat de rigorile luptei cu COVID-19, condiții în care instituțiile de spectacol au fost nevoite să se adapteze și să descopere noi drumuri către public, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța vine în sprijinul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ și anunță vineri că sponsorizează reprezentațiile estivale ale spectacolului „Marea și Muzica“.

Spectacolele sunt gratuite și sunt organizate în aer liber, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, cu respectarea regulilor de siguranță medicală. „Marea și Muzica“, un spectacol care reunește 30 de soliști ai teatrului, este descris ca fiind un concert de bijuterii muzicale și instrumentale. Concertul este programat astfel: 12 iulie, 18 iulie, 9 august, 15 august, 5 septembrie, de la ora 20. Detalii, AICI!

„CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța rămâne alături de comunitatea locală, implicându-se în proiectele sociale și culturale de larg interes”, au transmis reprezentanții Administrației.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *