Apelul eTREZIREA pentru candidații care nu au intrat în Consiliul Local: Constituirea Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța

Asocația eTrezirea, inițiată de fostul candidat pentru funcția de primar al municipiului din partea PPU-SL, Horia Constantinescu, anunță miercuri că organizează prima întâlnire dedicată constituirii Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța.

Ne propunem crearea unui grup de lucru care să reunească oameni politici, candidați la alegerile locale, ONG-uri, persoane care vor să se implice în demersul de a reclădi Constanța. Ne dorim, prin intermediul Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța, să așezăm  în jurul unei mese rotunde, fără culoare politică, toate proiectele și inițiativele bune pentru Constanța. În campania electorală precedentă au fost prezentate multe astfel de proiecte, idei care ar fi păcat să rămână uitate în sertare. Credem că o bună parte a acestora ar trebui să ajungă a fi prezentate și susținute în Consiliul Local Municipal sau în Consiliul Județean. Pentru acest lucru este nevoie însă de crearea unei singure voci, puternică, reprezentativă pentru societatea civilă constănțeană care să reacționeze la acțiunile sau non acțiunile aleșilor locali, ce au impact asupra Constanței”, au precizat reprezentanții eTREZIREA.

Astfel, joi, 29 octombrie 2020, ora 17.00, invităm la sediul Asociației eTrezirea, din strada Ștefan cel Mare, 63, la o primă întâlnire dedicată constituirii acestui grup, toți candidații la alegerile locale din septembrie 2020 care nu au reșit să obțină o reprezentativitate în Consiliul Local Municipal dar care își doresc în continuare să facă ceva pentru Constanța. Sperăm ca orgoliile de partid să fie lăsate deoparte iar la finalul discuției să vă putem spune că împreună, printr-un efort comun, suntem mai hotărâți ca niciodată să Reclădim Constanța”, au mai subliniat cei de la eTREZIREA.

La alegerile locale din 27 septembrie, Horia Constantinescu a fost… cel mai bine clasat dintre pierzători, obținând 4.876 de voturi (5,04%).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.