Spread the love

Un tânăr din localitatea constănțeană Castelu a decedat, sâmbătă, în Marea Britanie. Andrei Șchiopu avea doar 27 de ani și primăria Castelu face un apel pentru ajutorarea familiei îndurerate, ca să aducă acasă trupul lui Andrei Șchiopu, pentru a fi înmormântat creștinește.

Iată mesajul primăriei Castelu:

„Din păcate, viața ne aduce și astfel de lovituri și comuna noastră este zguduită de trecerea în neființă a lui Andrei Valentin Schiopu, la frageda vârstă de 27 de ani. Era plecat în străinătate, unde se lupta pentru un trai mai bun. A pierdut însă lupta cu o boală necruțătoare, sâmbătă, pe patul unui spital din Marea Britanie.
Câțiva tineri din comuna noastră ne fac un apel și ne solicită o mână de ajutor, întrucât orice ajutor financiar poate contribui la întoarcerea acasă a lui Andrei, pentru ca familia să îl înmormânteze creștinește.

Cei care doresc să contribuie financiar o pot face astfel:

Cont în lire sterline :
Mr Marius Petcu 
Lloyds Bank
Sort code 30-84-43
Acc number 34190068

Cont în lei : 
Doamna Șchiopu Niculina 
Banca Transilvania 
Cod IBAN RO27BTRL01401201E57628XX

Primăria Comuna Castelu și primarul Nicolae Anghel își exprimă profundul regret pentru pierderea familiei Șchiopu, iar sufletele noastre îndurerate se roagă și sunt alături de cel al lui Andrei. Dumnezeu să-l odihnească!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *