Apel al Primăriei: „Abandonarea pe domeniul public a deșeurilor constituie CONTRAVENȚIE! Solicitați ridicarea GRATUITĂ!”

Foarte multe persoane consideră că platformele de gunoi sunt locul în care pot arunca orice fel de deșeu, anunță, vineri, reprezentanții Primăriei Constanța. Dacă nu intră în containerele special amenajate pentru colectarea deșeurilor municipale sunt depozitate în imediata apropiere, fapt care „atrage“ alte gunoaie care nu au mai ajuns în containere. Astfel, întreaga zonă devine o mare suprafață în care se depozitează gunoiul.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Municipiului Constanța aduce în atenția constănțenilor faptul că persoanele fizice și juridice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând următoarele numere de telefon:

– 0241 54 90 30

– 0241 54 86 00

„Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor voluminoase constituie contravenție și se sancționează de către reprezentații Direcției Generale Poliția Locală conform prevederilor H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. Doar împreună putem avea un oraș curat!”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.