Apa oprită în Cumpăna, din cauza unor lucrări E-Dobrogea (UPDATE)

UPDATE

La reluarea tensiunii electrice în urma finalizării lucrării programate de E- Distribuție Dobrogea la nivelul Complexului de Înmagazinare și Pompare – Constanța Sud (Bifurcație Cumpăna), una dintre sursele de alimentare cu energie a pompelor care asigură furnizarea apei în localitatea Cumpăna s-a ars. Din acest motiv s-a sistat furnizarea apei potabile, începând cu ora 18.15 către toți abonații din Cumpăna. Echipa de intervenție PET ajunsă la fața locului a estimat că lucrările de reparații vor dura aproximativ 3 ore, iar furnizarea apei potabile către abonații din localitatea Cumpăna va fi reluată în jurul orei 21.00. 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Astăzi – 20 august 2020, furnizorul de energie E-Distribuție Dobrogea execută o lucrare programată la nivelul rețelei ce asigură alimentarea cu energie electrică a Complexului de Înmagazinare și Pompare – Constanța Sud (Bifurcație Cumpăna). Pe parcursul lucrărilor, furnizorul de energie trebuia să asigure alimentarea complexului cu grup electrogen, însă acesta nu a făcut față consumului necesar pentru alimentarea cu apă potabilă în regim continuu. 

Prin urmare, în prezent, echipele RAJA S.A. depun eforturi pentru a monta un alt generator, care să compenseze energia necesară sistemului de distribuție a apei. Până la finalizarea lucrărilor, consumatorii din localitatea Cumpăna nu vor avea apă la robinete.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt”, au precizat reprezentanții RAJA.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.