Anunțul lui Huțucă: Paul Stănescu dă vina pe Făgădău, pentru că nu a depus documentația specifică de reluare a licitației pentru Cazinou

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, anunță joi faptul că primarul Decebal Făgădău „încearcă să mascheze situația dezastruoasă a simbolului orașului nostru prin campanii personale de imagine”.

Potrivit lui Huțucă, încă este neclară situația exactă a Cazinoului: reabilitarea nu s-a făcut din motive legislative sau financiare?

CITEȘTE ȘI:

Avem un simbol național – Cazinoul din Constanța! Ce facem cu el? Arhitectul Cornescu: „Trebuie comprimate termenele de contestație și de judecare a acestora!” Guvernul vine cu încă o promisiune: renovarea Cazinoului începe într-un an!

„Monumentul se află în starea aceasta de degradare fiindcă nu au existat bani în vistieria orașului, iar acum cerem bani de la constănțeni să îl reparăm? (…) Dacă este atât de hotărât, de ce nu se apucă și mâine de lucrări și preferă să întindă pelteaua pe seama unor false campanii de strângere de fonduri? Nu are bani? De ce sumă este nevoie? Când se apucă de treabă? Sunt întrebări la care nu poate răspunde doarece nu are niciun studiu tehnic sau vreun deviz în spate. Lucru sesizat inclusiv de Ministerul Dezvoltării”, susține Huțucă.

Potrivit deputatului liberal Ministerul Dezvoltării condus de Paul Stănescu iar se spală pe mâini în privința Cazinoului și, deși cu toții știam că vina este la București, Huțucă susține că, de fapt, este la Constanța, adică la Primăria Constanța.

„Cazinoul se află la CNI, însă nu se poate organiza o nouă licitație deoarece Primăria Constanța nu a depus documentația tehnico-economică actualizată! (…) Astfel, aflăm că din 2016 nu s-a mai organizat o nouă licitație deoarece Primăria Constanța nu a depus documentația specifică încât să se poată demara o nouă procedură. Doi ani în care nu s-a mișcat niciun deget pentru reabilitarea Cazinoului! În lumina celor comunicate de Ministerul Dezvoltării, îi solicit public primarului Decebal Făgădău să lămurească situația Cazinoului”, concluzionează Bogdan Huțucă.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău speră să facă ULTIMA licitație pentru reabilitarea Cazinoului până la finalul anului. „Până de Ziua Dobrogei, monumentul va fi conservat!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *