Anunț important pentru șoferi! Vezi unde se reabilitează, dar și unde se amenajează parcări în municipiu

În aceste zile, lucrătorii Primăriei Constanța muncesc intens la reabilitarea parcărilor din oraș, precum și la amenajarea unor noi locuri de parcare în locul garajelor. Mai precis, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, intervine în parcarea delimitată de Vila Sky și bulevardul Mamaia unde se recondiționează acoperișul și stâlpii de susținere.

„Suprafețele deteriorate sunt înlăturate pentru a fi reconstruite și vopsite. Totodată, au fost aplicate marcaje longitudinale și au fost trasate treceri pentru pietoni și parcări pe strada Griviței și în stațiunea Mamaia”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Lucrări similare vor fi executate în stațiile de autobuz și de taxi, pe bulevardul I.C. Brătianu, strada Bărăganului și bulevardul Aurel Vlaicu. Totodată, o nouă parcare va fi amenajată pe strada Unirii zona bl. U3-U6, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură. După finalizarea acestora va fi turnat asfaltul, iar parcarea va fi dată în folosință.

„Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, au mai spus cei de la Primăria Constanța.

parcari parcare 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *