Anul FĂRĂ corigenți sau repetenți! Anisie promovează TOȚI elevii: „Le dăm posibilitatea să dea o lucrare care elimină media de pe semestrul I”

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunță o măsură fără precedent: elevii cu medie sub 5 pe semestrul I pot să-și anuleze notele slabe prin simpla activitate din această perioadă, la care profesorii au oricum nevoie de acordul părinților pentru a-l nota.

„Am prevăzut toate situațiile în așa fel încât să se încheie media pe semestrul al II-lea și media anuală”, a spus Anisie, luni, în cadrul unei emisiuni televizate.

Întrebată dacă aceasta este o măsură astfel încât elevul respectiv să nu devină corigent, ministrul a răspuns: „Exact! Iar nota pe care o primește pe proiectul respectiv, pe tot ce am spus mai devreme, nota respectivă devine media anuală. Adică se elimină media de pe primul semestru. (… Are toate șansele să-și încheie situația. De aceea am spus de la început că trebuie să-i liniștim pe copii, că putem încheia cu bine acest an”, a mai spus Anisie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *