Antoniadis o trage de urechi pe Corina Martin: „Tomiris, PERfectă pentru nesimțire. Nu are idei și e disperată, așa că vine cu toate prostiile!”

Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, a anunțat luni că s-a întâlnit în aceste zile cu reprezentanți ai Comunității Rușilor Lipoveni, cât și cu reprezentanți din Comunitatea tătărilor, prilej cu care s-au purtat noi discuții cu privire la promovarea și valorificarea potențialului traditional-cultural al minorităților din Municipiul Constanța.

„În parteneriat cu comunitățile care reprezintă grecii, turcii, aromânii, tătarii, rușii lipoveni, ne-am reunit în proiecte culturale comune, precum cel sugestiv intitulat „Seară dobrogeană”, un proiect de mare impact pentru toate etniile. Continuând aceeași direcție a integrării valorilor minorităților pentru  dezvoltarea și promovarea orașului Constanța , am inclus pe lista mea de propuneri pentru Consiliul Local, o reprezentantă a rușilor lipoveni, Valea Ignat, alături de două grecoaice, doi aromâni, un etnic tatar si un reprezentant al romilor”, a transmis Corina Martin.

Candidatul de facto al minorităților din Constanța, Anton Antoniadis, din partea Uniunii Elene din România și-a exprimat dezamăgirea față de modul în care Corina Martin înțelege să facă campanie.

„Zic doar atât: este PERfectă pentru nesimțire! Eu ce ar trebui să fac acum, să spun că am luat carul alegoric al lui Tomiris și o să intru cu el în Primărie? Cu pampoane și sclipici? Președintele comunității rușilor lipoveni, după cum se știe, a anunțat că susține candidatura noastră. Președintele comunității bulgarilor, la fel. Mai spun o dată: președinții! Nu o cântăreață, dansatoare sau ce susține Tomiris că reprezintă toată comunitatea. Una este să faci un proiect PE BANI, adică să vină niște oameni să dea bani pentru un spectacol și alta este să te împăunezi ca reprezentant al comunităților! Cum poate cineva, care reprezintă în primul rând un partid politic, să spună că reprezintă comunitățile? Comunitățile sunt reprezentate de Președinți nu de trădători pentru doi arginți pe care-i poți păcăli cum vrei. Un proiect comun al Comunităților îl fac Comunitățile nu partidele politice și asta se va vedea în curând. Apropo, nu spune și pe ce locuri a pus pe liste pe acei oameni ai minorităților? Nu de alta, dar Corina Martin în persoană nu intră în consiliu, darămite oamenii de care zice că i-a pus pe liste! Dacă tot lansează „pacturi pentru Constanța” de ce nu s-a deranjat să îmi dea un telefon, măcar o singură dată? Așa cum alți candidați au făcut-o și ne-am și întâlnit. Concluzie: Corina Martin nu are idei și e disperată, așa că vine cu toate prostiile. Îmi pare rău că are o astfel de abordare, mai ales că la un moment dat am avut și un proiect comun și pe care încă sper să îl finalizăm. Dar, dacă ea așa vrea, să fie sănătoasă…”, a spus Antoniadis, pentru TOMIS NEWS.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *