ANTICIPATE odată cu alegerile locale. Dobre (PRO România): „Decizia este a PARLAMENTULUI! Cum guvernează PNL: este o HARABABURĂ!”

Ludovic Orban a anunțat, vineri, după discuțiile purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, că a convenit cu șeful statului începerea procedurilor pentru declanșarea alegerilor anticipate. Premierul susține că a stabilit cu Klaus Iohannis ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu localele sau imediat după.

CITEȘTE ȘI:

Orban a făcut anunțul imediat după ședința cu Iohannis, dar a refuzat să spună dacă va demisiona din funcție. Premierul spune că alegerile anticipate vor avea loc deodată cu cele locale.

CITEȘTE ȘI:

Reacția celor din PRO România este una… indiferentă. Fie că alegerile parlamentare vor avea loc odată cu cele locale, fie că vor fi la termen, oamenii lui Victor Ponta consideră că decizia finală este a Parlamentului.

CITEȘTE ȘI:

„Dacă se va ajunge acolo, sunt niște proceduri destul de complexe și complicate, nu e chiar așa simplu. Dar, dacă se va ajunge acolo, trebuie să fie și decizia Parlamentului, nu doar a premierului și a președintelui, atunci facem așa! Nu avem nici o problemă… (…) Eu aș spune că este o exprimare plastică, de a reda… puterea oamenilor… ar trebui să explice ei mai degrabă. Explicația să o dea PNL, să explice ei ce… putere să redea oamenilor. Cetățenii o să iasă la vot, că vor fi anticipate, că sunt la termen și vor alege într-un fel sau altul. Să ne uităm și în profunzime: cum guvernează PNL de vreo două luni. Este o harababură! (…) Puterea e la ei: au guvern, au președinte, majoritate în Parlament…”, a precizat deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.