Angajații RAEDPP au plantat flori în Țara Piticilor

În luna dedicată curățeniei generale în Constanța, angajații Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) au participat la o acțiune de plantare de flori în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. Astfel, mănunchiuri viu colorate au umplut de veselie cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat copiilor, astfel că cei care își vor petrece timpul liber în Țara Piticilor pot admira o paletă largă de flori. Este vorba despre plante puțin pretențioase, rezistente la temperaturile scăzute, precum crizantemele, dar și arbuști decorativi sau bulbi și butași – narcise, trandafiri, hortensii, magnolii sau liliac – ale căror frumesețe și parfum ne vor încânta simțurile începând din primăvară.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit RAEDPP, fiecare angajat al Regiei a venit cu câte o floare și și-a adus în ajutor copiii sau nepoții, care au sădit cu entuziasm micile plante.

„Mediul înconjurător este un domeniu important pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim de aspectul estetic. Vineri după-amiază, noi, cei de la RAEDPP ne-am întrerupt activitatea pentru o acțiune de plantare de flori în Țara Piticilor, deoarece credem în puterea exemplului și a faptelor mici”, a declarat Florin Gheorghe, directorul general al RAEDPP Constanța.

plantare flori 2

Acțiunea de plantare face parte din campania „Constanța cu flori”, inițiată de RAEDPP. Următoarea acțiune va avea loc weekend-ul viitor, mai precis sâmbătă, 2 noimebrie, tot în Țara Piticilor. Părinții și bunicii care se află cu copiii în parc sunt așteptați împreună cu cei mici să planteze flori, cu promisiunea că vor reveni în Țara Piticilor nu doar la joacă, ci și pentru a le îngriji pe viitor.

„Îi așteptăm la sfârșitul săptămânii următoare pe toți cei care iubesc Constanța! Bunici, părinți, copii, nepoți, pe toți îi invităm să aducă un strop de culoare și de frumusețe pentru Constanța noastră!”, a mai spus Florin Gheorghe.

plantare flori 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *