Spread the love

Planurile de reeșalonare a salariilor datorate de Grup Servicii Petroliere pentru proprii angajați au eșuat… din nou! Angajații au ajuns la disperare, mii sau zeci de mii de dolari au de luat fiecare dintre acești oameni care nu își mai pot asigura traiul zilnic și întreținerea familiilor. Cu promisiunile neonorate din partea companiei pe bandă rulantă, angajații nu mai acceptă alte minciuni și peste 20 de persoane protestează, vineri, în fața sediului GSP.

Disperare la GSP: PROTEST în fața porții lui Comănescu. „Nu mai pot să îmi cresc copilul minor. Am restanțe la chirie de trei luni”

Nici vorbă de vreo poziționare a președintelui Gabriel Comănescu, oamenii stau în soare, neplătiți și nebăgați în seamă, așa cum ne-a precizat unul dintre protestatari.

„Nu avem autorizație, dar suntem aici, că nu mai putem. Nu se respectă eșalonarea care s-a tot promis. A venit un nene, ne-a spus că domnul de la Economic, dacă vrem să intrăm să vorbim cu el, noi am zis că nu intrăm, dacă vrea el să coboare… În fiecare săptămână sunt promisiuni, avem eșalonările semnate, ștampilate, după 20 mai trebuia să primesc prima tranșă pentru salariul meu pe care îl am de luat de un an și două luni. Trebuia să mai iau pe 20 iunie și deja suntem în 23… eu nu am foarte mult, vreo 1.300 de dolari, dar am colegi care au de luat 10.000, 15.000 de dolari. O să stăm aici!”, ne-a spus Alexandru Luca.

Vremurile grele de pe piața petrolului se răsfrâng teribil asupra GSP, care încearcă să se țină cu dinții la liman, sperând la contractele care ar putea readuce compania la vremurile bune. Numai că aceste contracte nu mai vin sau, dacă vin, puține și cu bani puțini, GSP nu reușește să își respecte angajamentele față de proprii angajați, sute dintre aceștia având de recuperat mii sau zeci de mii de euro. Protestele acestora escaladează în ultima vreme, vineri înregistrându-se cel mai vehement protest împotriva conducerii companiei.

Iulian Iancu, DISCURS IPOCRIT în Parlament, privind instituirea impozitului pentru veniturile din sectorul gazelor naturale: „Feriți-vă de prooroci mincinoși, în haine de oaie, care nu își plătesc angajații pentru că au firme în Cipru”. Cazul Comănescu!

Facebook Comments

One thought on “Angajații GSP au ajuns la DISPERARE! Proteste la sediul companiei lui Comănescu. „Avem reeșalonările semnate, ștampilate și nu ni se dau banii!””

  1. si nimic nu s a schimbat.
    banii nu s au dat
    se face mobilizare la jupiter si lumea se inghesuie cu toate ca nu si au luat banii de mai bine de un an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *