Angajamentul lui Făgădău: „În septembrie vom pune schele pe Cazino și vom începe cu restaurarea”

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Decebal Făgădău, a discutat, miercuri, cu mai mulți constănțeni prin intermediul campaniei inițiată de TOMIS NEWS„Candidații la Primărie, în dialog cu constănțenii”.

A fost asaltat de întrebări și a precizat că, printre planurile sale ca potențial primar, se regăsește prioritizarea investițiilor dar și reabilitarea a ceea ce înseamnă punctul sentimental al tuturor constănțenilor: Cazinoul!

„Sunt mandru ca acum mai bine de un an de zile am reusit sa obtinem alocarea unei sume de peste 9 milioane de euro pentru restaurarea Cazinoului! Din pacate, de atunci si pana acum suntem intr-o bucla a licitatiilor/contestatiilor/paracontestatiilor… Cred ca in luna septembrie vom monta schelele pe Cazinou si vom incepe restaurarea acestuia impreuna cu Compania Nationala de Investitii! Legat de transportul public, am mai declarat ca sustin infiintarea unei societati publice pe actiuni, in care locuitorii Constantei, oraselor Navodari si Ovidiu, comunelor Cumpana, Agigea, Valu lui Traian si Lumina, sa fie reprezentati!”, a spus Făgădău, într-un răspuns adresat constănțeanului Costin Lascu.

Totodată, candidatul PSD a atins în discuțiile cu constănțenii și alte subiecte, precum spațiile verzi sau investițiile.

„Tema de proiectare a viitorului plan urbanistic general este in elaborare. De asemenea, au fost realizate multe studii suport pentru fundamentarea unui plan urbanistic general sanatos. Va invit sa urmariti si sa participati la toate dezbaterile publice pentru ca de noi depinde modul in care se va construi in oras. (…)Sunt mandru ca am reusit modernizarea si extinderea sistemului de iluminat public. (…) Am infiintat inca de la preluarea mandatului interimar Consiliul Consultativ Economic cu care dezbatem toate strategiile de dezvoltare economica ale orasului. Asa am reusit sa construim cel mai mare buget din istoria Constantei!”, a mai spus Făgădău, răspunzând unor întrebări adresate de Radu Lupu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.