Andrei Popescu: „Smardoiul Horia Constantinescu este doar un REPETENT FLAUȘAT! Chițac să își CEARĂ SCUZE pentru că a deprofesionalizat Primăria Constanța!”

Fostul consilier local independent, Andrei Popescu, un adversar înverșunat al lui Horia Constantinescu, a reacționat joi după ce aproape directorul din cadrul Primăriei Constanța a fost respins și la soluționarea contestației. Andrei Popescu îl tragere la răspundere și pe primarul Vergil Chițac, care într-un an de mandat a girat o incompetență crasă:

„Rămâne cum am stabilit: smardoiul Horică este doar un repetent flaușat! Domnule primar Chițac, ar trebui să vă cereți scuze publice pentru că ați deprofesionalizat și decredibilizat Primăria în niciun an de la învestire, dar mai ales pentru că ați aruncat un oraș întreg în haos dând pe mâna unui funcționar mediocru elaborarea celor mai importante Regulamente publice. Nu este timpul trecut pentru a reveni asupra lor și a le recompune cu respect și bun simț față de toți constănțenii. Sperăm ca până în anul 2024 să realizați că oamenii v-au ales să faceți lucruri bune pentru oraș și nu să fie înjurați de horici”, a transmis Andrei Popescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Andrei Popescu: „Smardoiul Horia Constantinescu este doar un REPETENT FLAUȘAT! Chițac să își CEARĂ SCUZE pentru că a deprofesionalizat Primăria Constanța!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *