Spread the love

Consilierul local municipal independent, Andrei Popescu, a adresat, luni, o interpelare primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Popescu, în interpelarea adresată primarului, a făcut referire la servicii publice de calitate și confortul cetățenilor, care „nu pot fi îndeplinite fără o cunoaștere a situației de facto, din teren”.

Iată interpelarea integrală:

„Domnule Primar,

În urmă cu un an, după investirea în funcție a dvs. și a Consiliului local, ați promis că veți merge pe teren, prin cartierele Constanței, împreună cu consilierii.
Aleșii locali au obligația să asigure servicii publice de calitate și confortul cetățenilor, iar aceste obiective nu pot fi îndeplinite fără o cunoaștere a situației de facto, din teren.
Astfel, vă invit în data de 29 iunie, ora 14:00, pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, în cartierul Faleză Sud, pentru a discuta cu cetățenii și de a găsi soluții rapide pentru problemele comunicate de aceștia.
Precizez că am avut ocazia, în ședința Comisiei 5 din 20 iunie, să discutăm cu dl. Radu Florin, care ne-a semnalat că de ani de zile dânsul împreună cu alți locatari sunt exasperați de focarul de infecție existent pe terenurile neîngrijite din zonă, aflate în proprietatea Municipiului Constanța. Vorbim despre munți de gunoi, șerpi, șobolani, căpușe, pureci, în plină vară; această problema persistă de 9 ani de zile, timp în care demersurile d-lui Radu Florin nu au avut finalitate – acesta nu a reușit să obțină în toți acești ani o reacție din partea autorităților, pe care și dvs. le-ați reprezentat și le reprezentați în continuare.

Am solicitat personal intervenția Primăriei pentru o situație similară în aceeași zonă și vă atașez răspunsul primit.

Ținând cont de gravitatea situației și nevoia urgentă de soluționare a problemelor constănțenilor din acest cartier, vă solicit respectuos să dați curs invitației, iar acest mod de lucru să fie continuat pe întreaga durată a mandatului.

Cu stimă,

Andrei Popescu – consilier independent”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *