Andrei Popescu îi ironizează pe USR-iștii constănțeni: „Cei conduși de Mitică Caraghiosu au ridicat mâna pentru alte regulamente păguboase, fără să știe ce votează”

Consilierii PSD au depus, marți, Proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea HCL 123/2021 privind Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice, păstrând „spiritul amendamentelor propuse de social-democrați în 2021 și respinse de actuala administrație”. La doar două zile după depunerea proiectului, consilierii USR Constanța au tăiat din start orice cale de negociere, fiind deciși să se opună vehement proiectului, pe care îl consideră ipocrit și manipulator. Astfel, fără un dialog politic, proiectul are șanse minime, ca să nu spunem inexistente, de adoptare.

După anunțul USR, fostul consilier local independent Andrei Popescu i-a făcut… în fel și chip pe cei de la USR, despre care a spus că de multe ori au ridicat mâna fără să știe ce votează, ironizându-l pe liderul USR-iștilor din Consiliul Local, Dumitru Caragheorghe, pe care l-a numit Mitică Caraghiosu:

După ce ne-a băgat pe gât regulamentul păgubos alături de PNL, Dumitru Caraghiosu șef ne vorbește de ipocrizie. Să nu uităm că aceiași USR-iști condusi de acest Mitică Caraghiosu, au ridicat mâna pentru alte regulamente păguboase, fără să știe ce votează. În loc să vă luați în serios rolul de consilieri locali și să depuneți amendamente, ne demonstrați încă o dată, că voi sunteți ăia ipocriți, mincinoși și incompetenți!”, a transmis Andrei Popescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.