Andrei Popescu: „Horia Constantinescu nu își cunoaște atribuțiile. Sunt curios săgeata cui este!”

Doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța s-au prezentat, marți, la sediul Primăriei Constanța pentru a determina Consiliul Local să formuleze în scris un punct de vedere referitor la perceperea taxei de parcare.

Amintim că, pe 25 martie a.c., Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța a fost anulat de magistrații constănțeni.  Decizia definitivă a fost dată de magistraţii Curţii de Apel Constanţa. Cu această ocazie, constănțenii au fost scutiți de povara achitării locurilor de parcare prin SMS. Numai că Primăria a continuat să încaseze plăți, deși decizia definitivă a instanței a anulat această practică.

Întâmplarea face ca Asociația Constanța Altfel, cea care a inițiat în instanță anularea acestui Regulament și a avut câștig de cauză, a transmis luni faptul că „primarul fiind extrem de ocupat cu PUZ-urile, nu a avut timp să modifice panourile, să blocheze plata SMS-urilor sau să adopte un nou regulament extrem de necesar orașului”. Marți, CJPC a dat buzna în Primărie, iar consilierii locali sunt solicitați să clarifice situația. Printre ei este și consilierul independent Andrei Popescu, care ne-a precizat că va da curs solicitării comisarilor CJPC, însă este convins că intervenția acestor comisari are o conotație politică, în nota electorală a lui Horia Constantinescu.

„Observ că domnul Horia Constantinescu are teme de campanie și nu își cunoaște atribuțiile. Nu cu multă vreme în urmă i-am solicitat să își facă treaba de comisar șef adjunct și să deruleze un control la serviciul maxi-taxi. Pentru că atunci nu eram în campanie electorală, mi-a răspuns că dânsul nu este săgeata mea! Sunt curios acum săgeata cui este, motiv pentru care îl voi întreba personal, vineri, când mă voi prezenta la sediul OPC! Mă voi prezenta ca să aflu mai multe detalii de la domnul comisar. Dacă ne-au solicitat, o să mă prezint. Am primit mail, am văzut că sunt chemat. Horia Constantinescu este în campanie electorală, nu are idei și nu își cunoaște atribuțiile”, a spus Andrei Popescu, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *