Andrei Popescu: „Glumițele Feliciei Ovanesian sunt precum administrarea orașului Constanța: PROASTE, iar în afară de cei care le fac, nu râde nimeni!”

Fostul consilier local independent, Andrei Popescu, este din nou revoltat pe Primăria Constanța și pe city-managerul Felicia Ovanesian. Recent, Primăria Constanța a avut un… text pe pagina de Facebook, în care s-a lăudat că a amendat o femeie pentru simplul motiv că a fost descurcăreață din fire ca să își cumpere un hamburger și nu era vaccinată. Reacțiile constănțenilor au fost îngrozitoare – împotriva municipalității, evident, iar Primăria Constanța a șters postarea în cauză:

hamburger

Nimeni nu mai crede în bunele intenții și capabilitățile administrației locale, condusă de primarul Vergil Chițac. De altfel, chiar city-managerul Felicia Ovanesian a recunoscut recent în mass-media locală faptul că Primăria Constanța este în pragul prăbușirii și că, per ansamblu, nu mai sunt speranțe pentru nimic. Revolta constănțenilor este aprobată și de Andrei Popescu, care a transmis faptul că „ne vom lămuri cu toții că însăși alegerea administrației Altfel a fost glumă. Cam proastă, dar glumă!”:

Primăria în care nu funcționează nimic, Primăria care se află în pragul colapsului, după cum ne anunță apocaliptic city manager-ul Felicia Ovanesian, se ține de glumițe. De fapt, atât pot ei, glumițe, că în rest ne-am lămurit. Doar că și glumițele sunt precum administrarea orașului, proaste, iar în afară de cei care le fac, nu râde nimeni. Mă refer, desigur, la marea realizare pe care pândarii de la Poliția Locală au înregistrat-o ieri: au amendat o domnișoară pentru prezentarea unui Cerificat Verde care nu îi aparținea. Lăsând la o parte că Certificatul Verde este o măsură care provoacă falii în societate, trebuie să remarcăm progresul pe toate planurile pe care Primăria l-a înregistrat cu această acțiune: Poliția Locală a trecut de la mărar la Certificat, reprezentanții Primăriei au mai bifat o zi ostenitoare de muncă din spatele calculatorului. Încet, dar sigur, cu astfel de abordări, dar mai ales cu mărețele realizări de teren, ne vom lămuri cu toții că însăși alegerea administrației Altfel a fost glumă. Cam proastă, dar glumă!”, a transmis Andrei Popescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *