Andrei Popescu, candidat independent la Primărie: „Ușa mea va fi deschisă pentru orice potențial investitor”

Candidatul independent la Primăria Constanța, Andrei Popescu, a discutat, sâmbătă, cu mai mulți cetățeni prin intermediul campaniei inițiată de TOMIS NEWS„Candidații la Primărie, în dialog cu constănțenii”.

Acesta a precizat că printre planurile sale ca potențial primar se regăsește prioritizarea investițiilor, întrucât investitorii s-au ferit de municipiul Constanța până în prezent „din cauza modului abuziv al administrației locale”.

„Oamenii de afaceri s-au ferit să investească bani în acest oraș din cauza modului abuziv al administrației locale. Cu siguranță, dacă administrația locală ar primi acești investitori cu brațele deschise, dându-le avizele la timp, netrimițând organele de control cerând șpagă sau amendându-i pe aceștia, investitorii ar putea să creeze locuri de muncă, ar aduce bani la buget și, mai mul decât atât, ar crea infrastructură. Evident, ușa mea va fi deschisă pentru orice potențial investitor, pentru discuții și crearea unui mediu cât mai confortabil pentru aceștia”, a spus Andrei Popescu, într-un răspuns adresat constănțeanului Ionuț Antonaru.

Totodată, Andrei Popescu mai susține că, în programul său de guvernare locală, există și un proiect de asfaltare completă a municipiului.

„Cunosc de mult timp această problemă, chiar din 2012 am tras semnale de alarmă, iar în programul meu intră asfaltarea fiecărui petic din municipiul Constanța! De asemenea, trotuarul trebuie să fie exclusiv al cetățeanului”, a mai spus Popescu, într-un răspuns adresat lui Marius Ene.

DISCUTĂ ȘI TU CU CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.