AMENZI de zeci de mii de lei date de polițiștii locali constănțeni pentru comerț stradal neautorizat

Polițiștii locali din cadrul  Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat mai multe acțiuni care au avut ca scop  verificarea respectării măsurilor pentru îmbunătățirea activităților de gospodărire și înfrumusețare a localității, a măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, precum și eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Griviței, Balada, Unirii și Brick. Cu această ocazie au fost legitimate 120 de persoane și s-au aplicat 112 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.310 lei, pentru încălcarea normelor legale în vigoare.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, apelarea la mila publicului și aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public. În același timp, polițiștii locali au acționat și în zonele aglomerate, precum stațiile CT Bus, mijloacele de transport public de persoane, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.