Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Primăria Constanța

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a primit astăzi, 5 iulie 2019, vizita Excelenței Sale Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, precum și a lui Raluca Constantinescu, directorul Secției Comerciale din cadrul Ambasadei.

„Aveți o misiune dificilă deoarece am avut relații speciale cu predecesorii Excelenței Voastre. Domnii Paul Brummel și Martin Harris au fost totodată prieteni și ambasadori ai Constanței, nu doar ai Marii Britanii. Vă invit să redescoperiți orașul nostru, felul în care s-a schimbat de la primul dumneavoastră mandat diplomatic în România, la începutul anilor ’80 și până în prezent, proces de schimbare care continuă într-o direcție bună”, a declarat primarul Făgădău.


Aflat la a doua misiune diplomatică în România, E.S. Andrew Noble a efectuat o vizită de curtoazie la Constanța, în cadrul căreia discuțiile s-au axat pe întărirea parteneriatului strategic româno-britanic prin menținerea și dezvoltarea relației de prietenie și cooperare, în special în domeniile economic, educațional și cultural.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.