Alianță PNL – PMP la Constanța? Dragomir: „Exclud doar PSD” Palaz: „M-am blocat”

Sondajele de opinie nu oferă prea multe motive de bucurie PNL Constanța, chiar dacă vorbim de propriile analize. În cadrul unei conferințe, organizată, joi, la sediul partidului, președintele formațiunii locale a liberalilor, Gheorghe Dragomir, a precizat că nu exclude o nouă „unificare” a dreptei. Unificare, reunificare, termeni intens folosiți de oamenii dreptei în ultimii 25 de ani, au reprezentat soluția câștigătoare când a fost vorba de alegeri, în general prezidențiale. Așadar, există posibilitatea ca o nouă alianță să aibă loc și la Constanța, cu ocazia proximelor alegeri locale.

Dragomir a precizat că nu exclude nici un scenariu pentru Primăria Constanța, dar exclude PSD din orice calcul politic.

„După ce alegerile se vor finaliza, după ce vor fi aleșii primarii și cei din CJ, să se așeze la masă și să stabilească ce e mai bine pentru administrație, să se termine cu scandalurile, cu ura. (…) Nu exclud nimic! Când vorbim de dreapta în România, nu exclud! Până nu parcurg măcar o singură discuție, nu are rost. Teoretic, nu resping, dar nu înseamnă că… (…) PSD e singurul pe care-l exclud!”, a spus Dragomir.

Momentul l-a inclus și pe președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, care, la anunțul declarațiilor, ne-a spus că s-a „blocat”!

„M-am blocat! Nu am avut nici un fel de discuții legat de dreapta, de alegeri… Deci, să mă susțină pe mine la primărie și să îl retragă pe Chițac, pe românește! (…) Dai vrabia din mână pentru cioara de pe gard, să merg la Consiliul Județean, apoi liberalii, cum sunt niște „prieteni deosebiți”, dar care nu se pot ține de cuvânt, te trezești că ești consilier județean, schimbă votul politic și te duci acasă! Dacă vreodată liberalii pot trece de ceea ce afirmă întotdeauna, adică sunt niște băieți deosebiți, dar nu se pot ține de cuvânt, ușa rămâne deschisă. (…) La această oră, da, exclud (o colaborare – n.r.), doar în condițiile în care s-ar discuta niște lucruri clare, nu am avut nici un fel de discuții, nu s-a discutat la centru, la ora asta obiectivul nostru este să mergem singuri pe sabia noastră la alegerile locale!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.