Alianța pentru Patrie: Partidul lui Dragnea anunță primii șefi de organizații județene. EȘEC la Constanța cu Brăiloiu!

Partidul Alianța pentru Patrie, pe care îl susține fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi seară primii coordonatori ai organizațiilor județene. Este vorba de zece filiale locale, respectiv Bihor, Buzău, Covasna, Gorj, Ilfov, Sălaj, Sibiu, Teleorman – condus de Carmen Dan, evident; Timiș și Vâlcea.

În privința județului Constanța, vorbim de social-democrații care au fost contactați din partea lui Liviu Dragnea. Nici unul dintre aceștia nu a confirmat nici măcar o discuție simbolică cu ApP. Pentru Constanța, telefoane în disperare au fost date de Cătălin Rădulescu, cel cunoscut drept deputatul mitralieră. Oamenii lui Dragnea i-au căutat pe Mihai Valentin Șurghie, Radu Babuș, George Vișan, Marius Horia Țuțuianu sau Liviu Brăiloiu ș.a., ultimul fiind propus pentru funcția de președinte al ApP Constanța. Nici unul dintre aceștia nu și-a arătat disponibilitatea de a se alătura partidului lui Dragnea, mai ales Brăiloiu, care nici nu a vrut să audă de funcția propusă.

Motivul pentru care Liviu Brăiloiu a fost dorit ca președinte al ApP Constanța este legat de faptul că fostul senator, fost președinte al Comisiei de Apărare din Senat, este un adversar notoriu al actualului președinte al PSD Constanța, Felix Stroe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.