ALERTĂ la Vatican: Papa Francisc a primit un plic cu trei gloanțe

Un plic adresat Papei Francisc, care conținea trei gloanțe a fost interceptat lângă Milano, potrivit rapoartelor media italiene, citate de Newsweek. Din informațiile publicate până acum, reiese că acest plic a fost expediat din Franța. Plicul cu amenințarea la adresa Papei Francisc a fost interceptat duminică de autorități la Milano.

În plic erau puse trei cartușe, iar din informațiile publicate până acum reiese că plicul cu amenințarea la adresa Papei a fost expediat din Franța. Potrivit ziarului Affaritaliani din Milano, pe plic era adresa Papei: „Vatican, Piazza S. Pietro din Roma”. Poliția a confiscat plicul la un oficiu poștal din Peschiera Borromeo, situat la periferia orașului Milano, după ce prezența lui a fost raportat de manager.

O anchetă este în desfășurare, potrivit Affaritaliani. Vaticanul a fost contactat pentru a comenta situația. Potrivit jurnalului său public, Papa Francisc a condus rugăciunea duminică în Piața Sfântul Petru din Vatican, la mai mult de 500 de mile de locul în care a fost descoperit plicul.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.