Alegeri parlamentare cu… surprize. Partid naționalist, în prag de intrare în Parlament! Focșa (AUR Constanța): „S-a ajuns la capătul răbdării!”

PNL conduce în preferinţele electoratului la jumătate zilei, potrivit unui EXIT-POLL obţinut de Adevărul din surse politice. Marea surpriză a zilei este partidul naţionalist Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care are şanse reale să treacă pragul electoral.

EXIT – POLL lansat de Adevărul, ora 14.00:

1. PNL – 32%

2. PSD – 29%

3. USR PLUS – 17%

4. PRO România -6%

5. AUR – 6%

6. UDMR – 5%

7. PMP – 3%


AUR este fondat de unionistul George Simion, iar organizația de la Constanța este reprezentată la alegerile de duminică de Viorel Dumitru Focșa, pentru Camera Deputaților, fost candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile locale și de Sorin Bogdan Mateescu, jurist în cadrul RAEDPP Constanța, care deschide lista pentru Senat.

Vestea posibilei intrări în Parlament, evident, îi bucură nespus pe cei de la AUR Constanța, care consideră că România este astăzi într-un moment de răscruce:

„După 31 de ani de distrugere a țării, s-a ajuns la capătul răbdării. Industria este la pământ, agricultura nu mai este luată în seamă, locuințe accesibile pentru tineri nu se mai construiesc, pacienții ard de vii în spitale, oamenii văd chestiunile acestea și nu mai merge ceea ce ne-au „vândut” toți politicienii în acești ultimi 31 de ani! Suntem într-un moment de cumpănă, putem să spunem asta, de răscruce, pentru că nu mai avem nimic funcțional în țara asta și nu mai merge cu poveștile foștilor și actualilor politicieni. Noi nu suntem anti-politicieni, suntem anti-sistem, acest sistem care a tot schimbat oameni la putere, numai ei și… gata, ajunge!”, a spus Viorel Dumitru Focșa, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *