Spread the love

„Ziua marilor adevăruri a venit!”, anunță vineri candidatul PMP pentru Primăria Murfatlar, Ion Vlădoi, care își invită susținătorii să urmărească ultimul live din această campanie electorală, de la 19:30, pentru a devoala adevărurile ultimilor 15 ani din politica localității.

PMP Murfatlar deschide lista, evident, cu Vlădoi și continuă cu președintele și fondatorul organizației locale, Remzi Bolat, născut în Murfatlar, fost militar și fost inspector de protecție civilă în Primărie, în prezent lucrează la reprezentanța Dacia – Renault.

Remzi Bolat

Iamandi Stancu s-a născut în 1964 și, în prezent, este șef de instalație la fabrica de cretă din Murfatlar. Lista continuă cu Mihai Valentin Neacșu, un tânăr de doar 24 de ani, absolvent al Academiei Navale și președinte al organizației de tineret a PMP Murfatlar. Anamaria Petrescu (35 de ani), a absolvit la Constanța Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Specializarea Ecologie și Protecția Mediului și, din 2018, este Cercetător Științific la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Murfatlar.

Anamaria Petrescu

Techin Mustafa este un… CFR-ist get-beget, parcurgând toate etapele în cadrul companiei naționale feroviare, în prezent fiind operator de stație. Din perspectiva politică, este vicepreședinte al organizației locale a PMP. Un alt absolvent al Academiei Navale este Cristian-Marian Niculae care, din 2019, lucrează la Administrația Canalelor Navigabile. Lista continuă cu un senior, președintele organizației de seniori a PMP Murfatlar, Nicolae Mihalache fiind născut în 1984, fost căpitan maritim și căpitan și pilot la Întreprinderea de Exploatare Portuară Constanţa.

COMANDAT DE PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ CONSTANȚA, COD MANDATAR FINANCIAR 21200020

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *