Spread the love

Biroul Executiv al PRO România s-a mărit astăzi prin cooptarea a încă patru membri și președintele Victor Ponta a anunțat, cu acest prilej, demararea procedurilor pentru alegeri interne.

CITEȘTE ȘI:

„Prima decizie a noului Birou Executiv privește demararea procesului de organizare a alegerilor interne pentru conducerea organizațiilor județene, municipale și locale. Tot cu această ocazie au fost stabilite și criteriile de selecție a candidaților pentru alegerea autorităților administrației publice locale din 2020. În plus, Biroul Executiv a decis convocarea principalului for deliberativ al partidului. Astfel, pe 8 februarie 2020 va avea loc Convenția Națională PRO România, eveniment strategic la care se vor dezbate și stabili principalele direcții politice pentru următoarele două competiții electorale. Cu această ocazie, liderul PRO România, Victor Ponta, va prezenta Manifestul Politic 2020-2024”, a transmis PRO România.

După două runde de alegeri și cu o perioadă de pauză electorală, cei de la PRO România sunt în momentul în care conducerile locale interimare trebuie să fie legitimate de votul membrilor. La Constanța, organizarea de alegeri interne nu reprezintă o urgență, așa cum ne-a precizat deputatul Mircea Titus Dobre, adevărata provocare fiind în județ, unde trebuie consolidate organizațiile locale.

„Pentru conducerea interimară a PRO România Constanța nu este o urgență organizarea de alegeri interne. Prioritatea noastră este consolidăm organizațiile locale – să fim serioși, sunt 70 de localități, este de muncă – să înființăm unde nu avem. Sigur, sunt localități foarte mici unde nici celelalte partide nu au organizații. În momentul de față avem acoperite cam 80% din organizațiile locale din județ. Am trecut cu bine peste două scrutinuri electorale, este normal să facem și alegeri interne. Dar, pentru Constanța nu este o urgență, o s-o discutăm în cadrul conducerii interimare de la Constanța. Sper să fie cât mai mulți candidați!”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

Mircea Dobre ne-a confirmat că va candida pentru funcția de președinte al PRO România Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *