ALDE anunță ALIANȚĂ cu PRO România la prezidențiale! Dobre (PRO România Constanța): „NU AVEM NICI O ALIANȚĂ!”

În cadrul Comitetului Executiv Național de luni al PSD s-a votat ca partidul să meargă cu un candidat propriu la alegerile prezidențiale. Totodată, conducerea partidului a fost mandatată să poarte discuții cu ALDE și PRO România pentru a obține susținere pentru candidatul PSD.

„A reieșit faptul că PSD își dorește un candidat propriu, să fie susținut de ALDE și PRO România și vom avea discuții cu cele două formațiuni politice în acest sens”, a spus premierul Viorica Dăncilă, după CEx.

CITEȘTE ȘI:

Decizia de luni a conducerii PSD i-a iritat pe cei de la ALDE. Cătălin Harnagea, consilierul lui Călin Popescu Tăriceanu, a avut o ieșire furtunoasă și a anunțat că ALDE și PRO România vor avea candidat comun, în ciuda deciziei PSD.

„Noi avem candidat! Candidatul nostru este domnul Tăriceanu. Săptămâna viitoare vom anunța oficial și foarte probabil vom merge în alegerile prezidențiale în alianță cu PRO România”, a spus Harnagea.

Dobre: „PSD merge din greșeală în greșeală. Orlando e ca o albinuță, din floare în floare”

În contextul în care cei de la ALDE dau ca sigură alianța cu PRO România, cele două partide mergând astfel în tandem la prezidențiale, cei din partidul lui Victor Ponta susțin că încă nu se poate vorbi de o alianță, întrucât nu s-a discutat nimic clar și deciziile finale vor fi luate mai târziu, așa cum ne-a precizat deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre.

„Probabil că Victor Ponta va avea în perioada următoare o serie de discuții cu Călin Popescu Tăriceanu, dar decizia o vom lua în cadrul Delegației noastre Naționale. În momentul de față, nu putem să vorbim de nici o alianță. Despre PSD, se pare că nu au înțeles nimic din dușul rece de la alegerile din 26 mai și probabil mai vor încă unul și la prezidențiale. La PSD se merge din greșeală în greșeală. Ce lideri de organizații județene au avut ca să știe ce să facă ca vicepremieri? În 2008 – 2012, Orlando Teodorovici a fost parlamentar de Buzău, din 2016 e deputat de Tulcea. Orlando este, așa, ca o albinuță din floare în floare. Fifor, a fost parlamentar de Gorj, acum e de Arad…”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *