Al doilea caz de coronavirus, confirmat în Instituția Prefectului Constanța

Un al doilea caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. Prefectura anunță luni că o persoană angajată în instituție a fost confirmată la finalul săptămânii trecute, iar în prezent este internată la SCBI Constanța, starea generală fiind una bună. La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea colegei noastre are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Prefectura menționează că acest caz nu are nici o legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie a.c.

„Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre și întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toții cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu.

Pe măsură ce vor fi informații noi pe această temă, Instituția Prefectului – Județul Constanța le va face publice.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *