„Aeromania 2018“ vine cu surprize pentru constănțeni și turiști: „Chic Picnic“ pe Aeroportul Tuzla!

Organizatorii show-ului aviatic „Aeromania 2018“, Regional Air Services, continuă să ne surprindă și în acestb an. Duminică, 15 iulie, Aeroportul „Alexandru Podgoreanu“ va fi gazda unui eveniment în premieră: „Chic Picnic” sau „a treia zi de Aeromania”. Intrarea va fi liberă. Părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar şi pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizaţi. Zona de food-court este amenajată de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café.

Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică. Pentru iubitorii zborului, organizatorii au pregătit oferte promoţionale, începând de la 285 de lei / persoană / zbor. Biletele vor fi disponibile în curând în reţeaua bilete.ro, iar zborurile se pot face în ziua picnicului sau în orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii. Fotografiile sau filmările deasupra mării şi plajelor vor fi cu siguranţă amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe reţelele de socializare. Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activităţi distractive şi educative. Atelierul de cusut Kitisimo va aduce în premieră corturile personalizabile, perfecte pentru o zi însorită, dar şi pentru un moment de relaxare indoor.

„Cum s-a născut această idee? Ca răspuns la două întrebări: Dacă vrei să zbori, de ce să stai în sala de aşteptare pentru o îmbarcare în avion, când şederea ta se poate transforma într-un picnic foarte plăcut? Iar dacă vrei să îţi petreci duminica la iarbă verde, alături de prieteni, să asculţi muzică bună– de ce să nu vezi şi avioanele de aproape? Şi, pentru că toate acestea aveau nevoie de un nume, le-am spus chic picnic pe aeroport. Iar accesul este liber” – spune Cristina Mitchievici, event manager Aeromania“.

Ziua de duminică, 15 iulie, destinată picnicului şi zborurilor de agrement, încheie festivalul Aeromania, desfăşurat pentru prima dată pe parcursul a trei zile. În prima zi a festivalului – vineri, 13 iulie sunt programate: conferinţa pe teme aviatice organizată în parteneriat cu Pria Events, o expoziţie cu drone şi workshop-ul de fotografie susţinut de Nikon, partenerul Aeromania. Sâmbătă, 14 iulie, este rezervată showului aviatic la care vor fi prezenţi Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutişti.

„Anul acesta, Aeromania are o nouă structură, cu trei zile de activităţi destinate publicului: 13 – 15 iulie, iar intrarea este liberă de vineri până duminică inclusiv. Deşi iniţial s-a luat în calcul introducerea unei taxe modice de acces, în valoare de 5 lei, intrarea publicului la cea de-a 12-a ediţie Aeromania va fi, din nou, gratuită. Spectacolul şi oferta de divertisment rămân la acelasi nivel, “condimentate” cu noutăţile specifice fiecărei ediţii. Chiar dacă este un efort considerabil, ARPA şi Regional Air Services au decis să susţină în continuare, alături de alţi parteneri şi sponsori, cheltuielile de organizare“, spun organizatorii.

Cei care doresc să susțină benevol Aeromania şi aviaţia generală pot face oricând donaţii în contul organizatorului ARPA (Asociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei): RO44BITRCT1RON019611CC01 deschis la Veneto Banca, Sucursala Constanța.

„Dorim ca încasările venite de la public, de la fani, de la prieteni, să fie o opțiune, un act benevol și nu o condiție. Ne dorim ca prezența oricui să fie deocamdată necondiționată de o taxă, astfel încât accesul tuturor iubitorilor acestui spectacol, inclusiv al celor din zonele rurale limitrofe să fie posibil fără vreun efort financiar. În același timp ne ajută pe noi, ca organizatori, să ducem lucrurile mai departe într-un mod frumos, să adăugăm noi elemente în program. Donațiile sunt un mare ajutor, dar și o modalitate de implicare a celor cărora le pasă de acest eveniment”, concluzionează Cristina Mitchievici, event manager Aeromania.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO 50 de ani de la primul zbor de pe aeroportul Tuzla. Vasilache, RAS: „De astăzi se va numi aeroportul Alexandru Podgoreanu!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *