Aelenei (AUR Constanța): „Să învățăm din greșelile trecutului și ale prezentului: La Sănătate nu mai trebuie un politician, e nevoie de un specialist”

Senatorul constănțean al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Evdochia Aelenei, membru în Comisia de Sănătate a Senatului României, salută demiterea de astăzi a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu:

„Demiterea domnului Voiculescu este binevenită, dar tardivă! De prea multe luni vedem cum sistemul de Sănătate din România colapsează sub ochii noștri. Incendii, defecțiuni de curent, morți, mult prea mulți morți sub această guvernare care de anul trecut ne tot promite investiții de miliarde în unitățile spitalicești. În afară de declarații politice, nu am văzut nimic altceva. În aceste vremuri de criză sanitară cu serioase implicații economice, AUR susține numirea în fruntea Ministerului Sănătății a unui specialist. România nu duce lipsă de specialiști în domeniul sanitar! Preluarea ministerului de către un alt om politic ar însemna o nouă criză, întrucât acesta va urma agenda politică și va fi supus atacurilor politice. România nu mai are nevoie de așa ceva, trebuie să învățăm din greșelile trecutului și ale prezentului!”, a transmis senatorul Aelenei.

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri seară că a decis să preia interimatul după refuzul vicepremierului Dan Barna. Imediat după conferința de presă a lui Cîțu, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de desemnare a lui Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătății, interimar, anunță Administrația Prezidențială.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.