Spread the love

Una dintre localitățile cu un potențial uriaș de dezvoltare și care, din păcate, încă nu poate oferi locuitorilor toate condițiile unui trai decent, este comuna constănțeană Fântânele. Lipsurile pot fi însă rezolvate, dacă cel care va câștiga mandatul de primar pentru următorii 4 ani se va apleca mai tare asupra nevoilor oamenilor.

„Împreună vom transforma Fântânele într-un loc prietenos și călduros pentru fiecare. Vom lua toate deciziile împreună, astfel încât să reconstruim povestea acestei localități“, declară Adrian Roșu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Fântânele.

Până acum au fost probleme de atragere a fondurilor europene, cauzate de neîntrunirea condițiilor necesare pentru finanțarea europeană, în special în domeniul infrastructurii. Adrian Roșu speră ca în noua sesiune de acordare a fondurilor europene, condițiile de finanțare sa fie simplificate astfel încât, să poată aduce bani europeni în toate domeniile de activitate. De când s-a înființat comuna Fântânele, în 2005, localitatea a avut o dezvoltare continuă, prin implicarea tuturor factorilor decizionali la nivel local; rezultatul fiind evident prin faptul că toata comuna dispune de rețea de apă potabilă si stație de tratare. De asemenea, localitatea beneficiază de sistem de canalizare si de stație de epurare. Candidatul a declarat și că va duce la împlinire toate proiectele asumate.

„Continuăm proiectele de asfaltare care au fost demarate, iar următorul proiect important vizează racordarea localității la rețeaua de gaze naturale. Avem toate premisele ca acest proiect de anvergură să fie realizat în scurt timp, așa fel încât, locuitorii din Fântânele să beneficieze de un sistem modern de încălzire. În plus, se va reduce considerabil costul pentru încălzirea locuințelor“, mai spune Adrian Roșu.

Un alt proiect pe care și-l propune candidatul PNL la funcția de primar este înființarea unui centru medical nou în care să-și desfășoare activitatea un medic de familie, un stomatolog și un cardiolog:

„Înființez o stație de ambulanță, care să deservească localitatea noastră, dar și satele limitrofe. De asemenea, vreau să forăm puțuri și să modernizăm stația de tratare a apei pentru a avea apă potabilă de bună calitate. Îmi propun să fiu primarul care îi ascultă pe oameni, care este aproape de ei, pentru ca împreună să demonstrăm că se poate trăi frumos în Fântânele“, a conchis Adrian Roșu.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *