Adrian Bîlbă a demisionat de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

UPDATE, miercuri, 20 iulie:

Dr. Adrian Bîlbă nu renunță la funcția de manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, acesta a precizat că decizia vine ca urmare a unei discuții cu președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Știre inițială

Directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bîlbă, și-a înaintat luni demisia din funcție. Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a precizat marți că este nevoie de un manager „care să poată coordona toate activitățile”. Totodată, acesta a mai precizat că instituția din subordinea CJC se confruntă cu probleme salariale și că nu a acceptat încă demisia lui Bîlbă.

„Am avut o discuție ieri acolo cu Consiliul de Administrație, cu domnul Bîlbă Adrian, sunt mai multe probleme contractate, dar în cursul zilei de ieri domnul Bîlbă și-a înaintat demisia din funcția de manager. Eu nu i l-am aprobat momentan, vom mai avea o discuție, dânsul e un mare profesionist, dar aș dori ca la conducerea acestui complex să vină un manager care să poată coordona toate activitățile! (…) Aș dori un manager bun, care să îl poată manageria, în același timp aș dori ca domnul Bîlbă să rămână în cadrul complexului. Sub nici o formă nu i-am sugerat să plece, îl cunosc de foarte mulți ani. Chiar la prima noastră întâlnire m-a rugat, mi-a spus că nu are experiența necesară și că și-ar dori să rămână pe postul de director științific. (…) Sunt probleme de organizare, între oameni, le-am văzut cu ochii mei, dar sunt probleme rezolvabile. Sunt zilnic acolo mii de vizitatori! Suntem în curs de rezolvare”, a spus Țuțuianu.

Adrian Bîlbă a preluat funcția de director al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii în aprilie 2012.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *