Adolescentul care a atacat cu pietre un autobuz RATC, identificat, mulțumită mass-media din Constanța!

A fost identificat tânărul care a atacat cu pietre un autobuz RATC cu câteva luni în urmă, anunță, miercuri, reprezentanții Regiei.

CITEȘTE ȘI:

Mai precis, părinții adolescentului l-au recunoscut în imaginile apărute în mass-media constănțeană, au contactat reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun și și-au asumat actul iresponsabil făcut de băiatul lor.

Amintim că incidentul a avut loc pe 31 ianuarie, în cartierul Palazu Mare. Pe imaginile suprinse cu ajutorul celor opt camere de supraveghere se vede un grup de șase indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care unul dintre ei aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Când conducătorul auto a oprit, grupul de tineri a început să fugă.

CITEȘTE ȘI:

„Părinții adolescentului au suportat contravaloarea pagubei, astfel încât prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142”, au transmis reprezentanții RATC.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.