Administratorii a 3 restaurante din Constanța au fost amendaţi pentru că serveau clienţii în spaţii închise

Administratorii a două restaurante din zona centrală a Constanţei şi un al treilea, de la un local din staţiunea Mamaia (Entourage, Manara și On Plonge Jr.), au fost amendaţi cu 12.000 lei, respectiv 2.000 lei, pentru că serveau clienţii în spaţii închise, încălcând măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus, a informat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate în urma mai multor acţiuni de verificare efectuate seara trecută de poliţişti şi jandarmi.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două localuri de pe bulevardul Tomis desfăşurau acte de comerţ în spaţiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăţilor comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 12.000 de lei. Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local din staţiunea Mamaia desfăşura acte de comerţ în spaţiu închis (…). Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Rata incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19, ţinându-se cont de situaţia din ultimele 14 zile, a fost sâmbătă în municipiul Constanţa de 4,09 la mia de locuitori, iar în judeţ – 2,64, conform ultimei raportări a Direcţiei de Sănătate Publică.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *