Administrația Chițac o ia pe urmele lui Mazăre. City-managerul Ovanesian: „Am adus grătare noi în Poarta 6” – VIDEO

City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian și primarul municipiului, Vergil Chițac, au organizat joi o conferință de presă la sediul Primăriei, fiind practic prima astfel de inițiativă, la mai bine de jumătate de mandat. Scopul conferinței a fost de prezentare a unei radiografii a realizărilor administrației până în prezent, cele din viitor ș.a.m.d. Practic, mai degrabă a fost vorba de cele din viitor, întrucât aproape toate proiectele prezentate de Ovanesian se rezumă la: vom începe, urmează să, o să… De asemenea, s-a mai promis faptul că evenimentele de tipul celui de astăzi vor avea loc la fiecare două săptămâni, dacă nu vor fi sărbători legale sau nu îi permite primarului, al cărui program se schimbă din oră în oră.

Exposéul Feliciei Ovanesian a început cu cartierul Poarta 6, unde… am amplasat grătare noi. Cu referire la același cartier și intens discutata pasarelă, momentan… nu se poate, astfel că locuitorii mai au de așteptat. Revenind la respectivele grătare, amintim că astfel a început fostul primar, Radu Mazăre, cariera politică la Constanța

Felicia Ovanesian a promis faptul că anul viitor va începe reabilitarea parcurilor din oraș. O locație problematică fiind Fântâna Dragonilor Constanța, construită de doi foști ingineri legionari, care și-au spălat păcatele politice prin realizarea acestei lucrări. În ceea ce privește parcul de la Gară, teoretic, licitația ar trebui să aibă loc în luna decembrie, unde, în prezent, pe SICAP și-au manifestat interesul 11 societăți comerciale. De asemenea, în privința locurilor de joacă, se are în vedere, tot… în viitor, reabilitarea a 35 de astfel de locații.

Lacul Tăbăcărie, un subiect drag al asociației Constanța Altfel în campania electorală intră, de asemenea, în planurile de viitor, respectiv lucrări la malul lacului:

De mai mulți ani, malul din zona Teatrului Elpis și a bisericii grecești se surpă, în ritm alarmant, în prezent discutăm de doar câțiva centimetri. Potrivit Feliciei Ovanesian se așteaptă… un sponsor. Și acest proiect intră la categoria… planuri de viitor:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *