Spread the love

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA (ACN) anunță că a organizat, în data de  29 martie a.c. a doua ediţie a evenimentului „Danube – Black Sea Canal meets Serbian Partners” la Belgrad.  Cu acest prilej, compania a putut să îşi facă cunoscută activitatea şi să identifice posibile cooperări viitoare. Alături de delegaţia CN ACN SA, condusă de directorul general, Daniel Georgescu, la eveniment au participat Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar în Republica Serbia, excelența sa Oana Cristina Popa, domnul Alexandru Crăciun – Director Comercial al C.N. Administraţia Porturilor Maritime S.A Constanţa dar şi un număr mare de parteneri sârbi, reprezentanţi de marcă din domeniul naval.

Potrivit ACN, discuțiile au fost focalizate pe „absorbţia traficului pe tronsonul Dunăre – Portul Constanta şi retur, deschiderea de linii de containere din şi înspre Serbia, care nu se regăsesc cu o pondere prea mare în tranzitul pe canalul Dunăre – Marea Neagră, iar acest fapt reprezintă în continuare o mare provocare pentru dezvoltarea viitoare a relaţiilor de colaborare cu  ţara vecină”.

Totodată, Georgescu consideră ca fiind de „o importanţă majoră dezvoltarea colaborării companiei cu partenerii din Serbia şi îşi manifestă intenţia de a iniţia cât mai multe relaţii comerciale cu agenţii economici din ţara vecină, prin punerea la dispoziţie a servicilor specifice obiectului de activitate al companiei”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *