Administrația Canalelor Navigabile a primit vizita unei delegații din Serbia

Conducerea Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile S.A (ACN) a primit miercuri, 28.11.2018, vizita unei delegaţii din Serbia şi Bosnia Herţegovina, la iniţiativa reprezentantului C.N.A.C.N. S.A. în Serbia, Vladan Misic, alături de directorul general Daniel Georgescu şi directorul comercial Hermina Bectemir. Aceştia au vizitat sediul central A.C.N., dispeceratul şi Ecluza Agigea.

Potrivit ACN, companiile sârbe prezente au fost: Portul Senta – port pe râul Tisa, Brodokomerc Novi Sad – armator şi agent mare în Serbia, Tomi Trade Smederevo – armator mare şi cel mai mare port privat în Serbia, DTL – cel mai mare armator privat în Serbia, Portul Prahovo – port important pentru îngrăşăminte, Elixir Group – mare producător şi trader cu îngrăşaminte chimice, Portul Backa Palanka, JRB, CFND Rhenus – armator fluvial şi partener tradiţional al ACN. De asemenea, în urma întâlnirilor la care directorul comercial Hermina Bectemir a fost la începutul acestei luni în Bosnia Herţegovina, la întâlnirea de astăzi a participat  şi Portul Brcko – singurul port fluvial pe râul Sava.

acn 4

Scopul acestei vizite a fost acela de identificare a unor noi parteneriate, menținere și dezvoltare a relațiilor de transport, precum și de a pune în valoare activităţile desfăşurate de toate companiile prezente. În cadrul discuţiilor a fost abordată situaţia actuală a traficului pe canalele navigabile din si spre Serbia şi Bosnia Herţegovina, precum şi posibilităţile de creştere a volumului de marfă.

CITEȘTE ȘI:

Proiectul Danube Stream, în desfășurare la Canalele Navigabile: „Tehnologii care vor reprezenta piloţi de îmbunătăţire a infrastructurii pe căile navigabile interioare”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *