ADIO, refacerea coaliției, dacă Florin Cîțu câștigă Congresul PNL! Stelian Ion: „NU ne întoarcem în nici un Guvern Cîțu! Își face guvern cu PSD!”

Congresul PNL se desfășoară sâmbătă la Romexpo. Luptele sunt dure între Ludovic Orban și Florin Cîțu și sunt mai multe mize, nu doar funcția de președinte al liberalilor. Este în joc tocmai guvernarea. Dacă Ludovic Orban îi roagă pe liberali să înțeleagă că șansa refacerii coaliției este să câștige el, Florin Cîțu se ține tare pe poziții și nu este dispus la compromisuri cu USR-PLUS. De altfel și Klaus Iohannis, care a deschis Congresul, a avut o serie de săgeți la adresa USR-PLUS.

Singura condiție a USR-iștilor de revenire la guvernare este plecarea lui Cîțu din funcția de premier. Dacă actualul premier va câștiga astăzi la Congres, cei de la USR-PLUS nu se vor întoarce la guvernare, așa cum ne-a confirmat fostul ministru constănțean al Justiției, Stelian Ion, cel de la care a pornit inițial tot scandalul și care a continuat cu plecarea colegilor săi de la guvernare.

Cu Florin Cîțu nu se va reface coaliția, mai ales că lansează în momentele acestea așa-zisa echipă câștigătoare care a aruncat țara în haos. Zvonuri că după Congres USR-PLUS se va întoarce în guvernul Cîțu este absolut exclus! Arată disperarea lui Cîțu, care nu înțelege sau se face că nu înțelege care este realitatea… Singura lui șansă este să fie sprijinit de PSD, variant guvernului minoritar, deja ei construiesc asta pe zi ce trece. În loc să văd o încercare de împăcare sau un pas care să vină din partea președintelui măcar în direcția unei concilieri, nu am văzut decât gaz pe foc. Chiar și acum la Congres am văzut săgeți aruncate către USR-PLUS. Nemeritat…”, a spus Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.