Adio, alegeri anticipate! Palaz (PMP): „A fost o greșeală de strategie, PNL și-a SUBESTIMAT adversarul!”

Alegerile anticipate nu mai sunt un obiectiv realizabil. Pe fondul crizei politice actuale și a amenințării cu coronavirus, agenda politică trebuie să se reevalueze și să se reprioritizeze. Obiectivul PNL de a organiza alegeri anticipate a fost ratat, este tot mai clar acest aspect, ca o încununare a unei lungi serii de eșecuri – alegerea primarilor în două tururi de exemplu.

CITEȘTE ȘI:

Partidele de dreapta au așteptat această procedură, însă mișcările PSD din Parlament și de la Curtea Constituțională au fost mai bine calculate și, astfel, liberalii au pierdut foarte mult teren și entuziasmul s-a desumflat. Printre cei care așteptau alegerile anticipate se regăsesc și cei de la PMP, iar președintele popularilor constănțeni, Claudiu-Iorga Palaz, este convins că obiectivul a fost ratat pentru că PNL și-a subestimat adversarul.

„Exclus alegeri anticipate la ora asta! Eu nu vreau să îi acuz de nimic așa că sunt convins că, tot timpul, a fost o greșeală de strategie. PNL și-a subestimat adversarul! Acum ca ceilalți (PSD – n.r.) să voteze următoarea învestire, ar fi prea de tot. Asta e, alegerile vor fi la termen. Un moment și o șansă ratate…”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *