Spread the love

Conferința Națională de sâmbătă a partidului Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție a produs schimbare de generație. Neculai Onțanu a fost numit președinte de onoare al ADER și, astfel, a predat ștafeta către Orlando Culea.

De profesie avocat, Culea s-a înscris în partidul ADER în toamna anului trecut. Acesta a ocupat funcția de consilier general al Capitalei, în perioada 2016-2019, și a fost președinte a CGMB-ului timp de doi ani. 2019 a fost și anul care a marcat ruptura definitivă între Orlando Culea și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Cu prilejul Conferinței Naționale a ADER, Culea a introdus standardul de calitate ISO 2020.

ISO 2020 este un concept, o idee care mi-a venit și presupune Implicare, Seriozitate, Organizare. Suntem pregătiți pentru ambele runde de alegeri din acest an, întrucât avem 30 de organizații județene în toată țara. În privința Constanței, avem acolo o organizație județeană, evident, dar și o filială foarte puternică în comuna Saraiu, condusă de doamna primar (Dorinela Irimia – n.r.). Suntem deschiși la alianțe electorale, punctuale, acolo unde poate fi cazul, dar nu ne este teamă să mergem și singuri. Ne dorim să obținem cât mai mulți primari de municipii, de comune, consilieri locali, județeni. Ca obiectiv principal, ne-am propus ca până în aprilie 2021 să avem organizații județene și locale în toată țara”, a spus Orlando Culea, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *