Adăpostul pentru câini din Constanța, în „reparații capitale”. Rusu: „Ajutați-ne, trimițând mâncare”

Adăpostul public pentru câinii fără stăpân a intrat de astăzi  în reparații capitale. Cum iarna bate la ușă, echipele Primăriei Constanța, ale Confort Urban, ale RAJA și ale operatorului de salubrizare, sub coordonarea viceprimarului Ionuț Rusu, s-au mobilizat, pentru ca animalelele aflate în adăpost să beneficieze de condiții decente, să nu sufere de frig și să fie protejate de vânt și zăpadă.

adapost caini 2

Se repară acoperișurile, țarcurile și gardurile exterioare. În fiecare cușcă se pun europaleți care sunt căptușiți cu paie și țarcurile sunt izolate pentru a proteja animalele. Toate rigolele și gurile de scurgere au fost decolmatate, iar spațiul verde din incinta adăpostului a fost igienizat. Iubitorii de animale au răspuns apelului făcut de primarul Vergil Chițac și de viceprimarul Ionuț Rusu și au asigurat peste 150 de baloți de paie si europaleți,  materiale necesare pentru ca animalele din adăpost să fie ferite de gerul iernii.

Trebuie să încercăm cu toții să fim mai buni cu aceste animale oropsite și să nu le răpim dreptul la viață. Intrați pe site-ul primăriei Constanța sau pe pagina de Facebook a municipalității, campania „Adoptă un cățel!”, alegeți-vă un câine și oferiți-i o șansă. (…) Dacă nu puteți sa adoptați, ajutați-ne trimițând mâncare. Produsele trebuie să fie ambalate, sigilate, să se afle în termen de garanție și să poarte marca C.E. Suntem serioși și ne ținem de treabă, dar avem nevoie și de sprijinul dvs. pentru a schimba în bine cât mai repede viața acestor suflete nevinovate! Facem un apel către iubitorii de animale, ONG-uri dedicate, constănțeni să se implice activ, să găsim împreună cele mai bune soluții pentru aceste suflete chinuite. Trimiteți propunerile dvs pe adresa de mail: ionut.rusu@primaria-constanta.ro”, precizat viceprimarul Ionuț Rusu, care a și adoptat astăzi un cățel.

adapost caini 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.