Activităţile pe care trebuie să le încerci în luna ianuarie

Dacă eşti un jucător pasionat, nu trebuie decât să accesezi un bonus fără depunere şi să încerci şi alte jocuri care până acum nu intrau în aria ta de interes. Vin rapid sărbătorile de iarnă şi anul acesta îşi trăieşte de pe acum ultimele zile, așa ca de ce să nu-ți încerci norocul până nu se termină? Este timpul pentru noi începuturi şi trebuie să fii gata să faci cunoștință cu luna ianuarie, 2021! Dar, pe lângă a pune pariuri, ce alte activități poți să faci?

E timpul pentru a da jos decoraţiunile de Crăciun

Doar puţine zile te mai despart de feeria sărbătorilor de iarnă şi este timpul să-ți decorezi bradul pe care l-ai păstrat de anul trecut. A venit vremea să cauţi cutia abandonată în cămară şi să scoţi la lumină decoraţiunile pe care le iubești atât de mult. Globuri intens colorate, beteala multicoloră şi instalaţia de pom, toate acestea te aşteaptă pentru a-şi face din nou datoria. Însă, odată cu trecerea Crăciunului, această magie va avea un sfârșit pentru a putea serba un nou început de an. Va veni timpul să dai toate ornamentele jos, să strângi bradul și să treci într-un nou an care, de data aceasta trebuie sa fie mai bun. Deci, pune globulețele, luminile și orice alta decoratie la loc și îmbrățișează cu drag anul nou!

Curăţenia de Noul An

Nu poţi să intri în noul an fără o curăţenie generală. Este un obicei păstrat din moşi strămoşi care, aduce numai beneficii. Este cumva şi o latură spirituală în această acţiune, pentru că se consideră că dai afară tot ceea ce a fost rău în anul trecut şi aştepţi ca noul an să te recompenseze numai cu beneficii. Începe întotdeauna să faci curat din spatele casei adunând praful spre uşa de la intrare şi depozitează-l într-un sac în afara casei. Simbolistica este clară, ai scăpat de tot ceea ce ai adunat negativ în anul care tocmai se termină şi te pregăteşti să îl aştepţi cum se cuvine pe cel care o să vină.. Curăţenia spirituală este şi ea parte integrantă din tot acest demers, deci uita de vechile neînţelegeri sau duşmanii, iartă pe cei care ţi-au greşit şi la rândul tău cere iertare celor pe care ştii că i-ai supărat. Doar în acest fel, combinând curăţenia spirituală cu cea a locuinţei, vei putea spera că Noul An te va recompensa cu tot ceea ce îţi doreşti.

Crează o listă de obiective pentru anul 2021

Nu există om pe acest pământ care să nu îşi pună cel puţin o dorinţă pentru noul an. Singura dorinţă care nu trebuie să îţi lipsească este să ai sănătate din plin, pentru a parcurge cu bine toate provocările care te vor aştepta în 2021. Odată ce eşti sănătos poţi aborda cu nonşalanţă orice provocare pe care o vei întâlni astfel încât să o treci cu lejeritate la fel ca întotdeauna. Pe lângă sănătate nu strică să te rogi ca noul an să îţi aducă:

  • Obţinerea unei avansări sau un nou job pe care îl aştepţi de mult
  • Mărirea numărului de membrii de familie prin venirea unui nou născut pe lume
  • Achiziţionarea unei proprietăţi sau a unui autovehicul pe care ţi-l doreşti
  • Un climat prietenos în familie şi la locul de muncă care să te ajute să performezi
  •  Vacanţa pe care ai planificat-o în fiecare an dar pe care ai ratat-o de fiecare dată

Planifică o seară cu prietenii dragi pentru a începe 2021 alături de oamenii preferaţi

Poţi face mai mult decât atât, să planifici o serată pe care să o prelungeşti şi cu ocazia Noului An. Este motivul perfect să vă întâlniţi la despodobirea bradului şi să să vă creaţi în acest fel amintiri memorabile şi după aceea să vă destindeţi într-un mod binemeritat la distracţia dintre ani. Este ocazia pe care probabil că ai aşteptat-o un an întreg şi nu îţi doreşti să o dai în bară tocmai acum. Tocmai de aceea asigură-te că prietenii nu au obligaţii în altă parte, fii creativ în acest sens şi tipăreşte câteva invitaţii simpatice!

Sunt o mulţime de activităţi în care te poţi angrena în ianuarie. De la curățenia generală, până la petrecerea unei seri reuşite cu familia şi cu oamenii dragi, luna ianuarie va fi plina de surprize. Fii atent la detalii, surprinde-i pe cei pe care îi iubeşti şi pregăteşte-te de noi provocări!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *